fredag 29. mai 2009

Forandring er kjekt :)

Jentete og noe jålete som jeg kan være, hadde jeg etter eksamen så lyst å få vekk pulten og "studenttilværelsen" i stua. Etter å ha fulgt med på finn.no om noe gammelt skulle dukke opp,
gav jeg til slutt opp og gikk innom Brukthuset her i byen. Et sted som er som et evig loppemarked. I alle fall, jeg fant en gammel skjenk som jeg kjøpte, og ei i klassen fikk pulten.
I helgen blir et av mange mål å få malt den. Var den ikke stilig?? :)
"Før"
Snart "etter" :)

mandag 25. mai 2009

Siden sist...

Eksamenstiden har tatt sin plass i hverdagen.. men ikke helt. Det er helt på sin plass å nyte dagene, selv om en leser. For å få dagene til å gå fortere og ikke anstrenge øynene for masse, dannet vi en liten kollokviegjeng som pratet fra tidlig den morgen til seint på kveld. Jeg skal ikke påstå at jeg savner eksamensperioden, men den var i høyeste grad veldig koselig!

Så for fire dager siden avla jeg min siste eksamen, og jeg er nå adjunkt. Nesten, men bare nesten, litt vemodig og levere inn eksamen. Det føles rart å være ferdig med utdannelsen. At jeg liksom skal ut i jobb, og liksom bli voksen. Hvis jeg får meg jobb, da. Det er visst over hundre søkere på lærerstillingene nå for dagen, og jeg har ikke kjennskap til mange som har blitt innkalt til intervju. Men jeg stresser ikke ennå!

Slutten på skoleåret ble feiret samme dag som eksamen, og det var utrolig kjekt!
Reunion i august er allerede planlagt:)

...17-mai var en veldig fin feiring!
Marian kom fra Oslo på besøk for helgen, og det var veldig kjekt!




I helgen dro jeg hjem en liten tur, avslappende og deilig!


I morgen er det jobbings som lærervikar.. men jeg tror det skal bli kjekt og!
En hel dag ute med 1. klasse kan jo ikke være annet :)