mandag 26. april 2010

10 uker igjen!

Jeg føler meg litt stor for tiden.. kanskje ikke så rart heller, med tanke på hva som rører seg inni magen. Jeg gleder meg til å se den lille, og ikke lenger bære rundt på en mage som dunker borti det meste.

Ellers er vognteppet (som er en veldig nødvendig ting å ha) ferdig. Klær er kjøpt inn og vasket, og vogna er snart i hus. Det meste er i grunn klart. Måtte disse 10 ukene gå fort!

søndag 11. april 2010

vår, vår, vår, VÅR!!

Jeg digger våren. Den er helt fantastisk. Du merker at hver celle i kroppen våkner til liv, og har bare lyst til å være ute. Våren i Bergen er noe jeg vil savne, derfor skal jeg nyte den ekstra masse i år. I dag gikk vi opp til Løvstakken.. det var veldig fint!! Sol, bål og pølser gjør godt for sjel og sinn.



onsdag 7. april 2010

Minner fra påsken

Ja, det er noen dager siden påskeferien tok slutt nå.. men så er ikke jeg så rask til å få satt meg ned. Påsken var fin, den gjorde godt for kropp og sjel. Samtidig er det nå "vårstresset" begynner, og det ikke er lenge igjen til sommeren (to måneder til jeg går ut i permisjon). Guri, lurer på hvordan jeg skal rekke å lære elevene alt de skal, pakke ned en leilighet og ta farvel med Bergen by.

Her er min kjære søster og jeg, begge med mager.

Min kjære mor på 60-årsdagen, med de fleste av barnebarna

En liten tur ut med venner, selvfølgelig kom det snø den dagen.

I kveld skal jeg på yoga for gravide. Hehe. Det blir sikkert en spesiell opplevelse!
Ha en fin kveld!