søndag 23. januar 2011

søndags kveld

det har blitt søndags kveld. Jeg har tulla meg i pysjen, morgenkåpe og teppe. Jeg merket nettopp at jeg hadde grøt i fjeset, sminken er heller på hell, og håret til værs. Jeg og min kjære brukte nettopp en time på å rydde og vaske opp på kjøkkenet. Jeg har støvsugd og skurt lekematta til vesla. Endelig kan beina ligge høyt, og jeg kan se siste episode av den gode serien "Downtown Abbey". Mens jeg ligger her da, tenker jeg på huset vi snart overtar (9 dager!!) og de positive sidene:
 - mer plass!!! (til både folk og ting)
 - oppvaskmaskin!!!
 - mitt eget hobbyrom
 - vårt eget kjære hjem

Så da blir det andre boller! Gleder meg!!
Nå har visst programmet begynt.
God kveld!

tirsdag 18. januar 2011

et høydepunkt















det er en etterlengta følelse jeg sitter inne med. Følelsen av varm sand under nakne tær, lunka og klart grønt vann...ingen mobil eller internett, ingen som skal ha tak i deg.. Ferie. I syden. Sukk.

jeg smiler ved tanken, for nå er billetter til Benidorm kjøpt. Vi reiser med et vennepar som har leilighet der i juli. Jeg gleder meg som en liten unge. 11 dager med varme. Ferie. Uten stress. Lykke <3

tirsdag 4. januar 2011

godt nytt år!

mens andre går inn i dette nye året med masse energi og nytt pågangsmot, har vesla og jeg hatt noen dager da vi bare har sovet og gått på paracet. Det er så kjedelig å være syk, samtidig må jeg innrømme at det passet godt at vi ble syke samtidig, siden jeg ikke har orket så mye.. Visne julestjerner står i vinduet, og gulvene kunne trengt en vask... men pytt! En dag om gangen! :)

Når jeg bare får mer krefter igjen, skal jeg ut og finne kjøkken og fliser... det er under en måned til overtagelse av huset, og det blir så kjekt!!
















Ha en fin dag, med eller uten paracet og klenex :)