søndag 1. mars 2009

Fridag!!

Noen dager siden sist naa! Internett er ikke saa lett aa finne her nede, og opplegget vaart gjor at vi ikke har saa masse tid. Naa har vi kommet til Moshi, en by to timer soer for Arusha. Det er varmere her, og enda mer konservativt, saa det er en taalmodighetsprove aa vandre rundt i over 30 grader i bukse og skjorte.

Siden sist har vi besokt noen skoler, hatt noen forelesninger og en dag i Rwandatribunalet til FN. De holder ennaa paa med rettsaker med de som stod bak folkemordet i Rwanda i 1994. Vi fikk vaere med under en rettsak, og det mest spennende av alt var aa faa moete Erik Moese, en nordmann som er president og dommer der. Han var svaert kunnskapsrik.

For et par dager siden fikk vi muligheten til aa undervise. I klassen var det bare gutter paa alder med oss. Det var utrolig kjekt! Disiplinen er en helt annen her nede. Elevene sitter saa fint og hoerer paa at det er en fryd.

Men i dag, foerste dag siden vi kom ned, har vi endelig fri. Fantastisk. Skal snart bort til et basseng og bare slappe av. Siden det er litt strengt, maa vi bade med t-skjorte og det hele. Hehe, litt av en omstilling.

Vi har det fortsatt bare godt her. Samtaleemnene forandrer seg jo litt i forhold til Norge, f. eks ang dobesoek og saanne ting, men det gaar ganske godt med de fleste. Maten er for det meste trygg og god :)

Haaper alt er bra hjemme i Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar