tirsdag 28. april 2009

Det vårest i Bergen!

Det glitrer av sol i den bratte grend,
det dufter av mark og enge.
Hvor skulle vel våren ellers hen?
Vi venter jo på den så lenge.
Jeg elsker den vår som du knapt kan se,
en blomst som sprang ut i den kolde sne!
Arnulf Øverland













lørdag 18. april 2009

Kjære Anita og Kristine!

Jeg våknet til en melding i dag fra Sunniva. "Ta med et bilde av Anita og Kristine, og bli med på tur!". Jeg bestemte meg for å ta en pause fra datamaskinen, og satte i gang med å lage kakao. Susanne ble også med, og hadde ansvaret for å lage nistepakke. Himmelen var helt blå, ikke en sky, og vi ble enige om at finere by enn Bergen på en vårdag skal en lete lenge etter.

Vi gikk opp fløien, og tok en lunsjpause ved skomakerdiket. Sunniva hadde laget lapp til dere, og teip til å feste bildet med. Ikke noe tull med andre ord:)
Ha en fin tur videre!

Siden jeg allerede er her på bloggen min, kan jeg legge ut noen bilder fra påsken..

Årets første grillings

Dåpsdagen til Edvin, palmesøndag

Mutter i farta!

To fine bunadssøsken

Ørjan har blitt storebror

Blinkskuddet... Sanna er i glansen! Har fått nye sko og "hello kitty" truse (som må vises) og funnet mormors lebestift.

torsdag 2. april 2009

Skole, skole, skole

Bloggingen min går tregt for dagen.. mest fordi jeg nærmest bor på skolen og drukner meg ned i oppgaveskriving. Jeg prøver å tenke positivt hver morning¨: ”for en fin dag dette kommer til å bli”, og springer til bussen. Jeg er ikke kjent for å være ute i god tid akkurat.

På skolen går jeg og setter meg på biblioteket der resten av gruppa mi sitter parate. Jeg tenker igjen, litt mer skeptisk, ”for en fin og produktiv dag dette kommer til å bli”, og logger meg inn på pcen. Gruppa mi er virkelig en fin gjeng, men de kan også prate, noe som er regel nummer en for å kunne bli lærer. Jeg tror de fleste av oss har klart det målet.

Vi har kommet i gang, dette skal gå bra, men jeg tenker litt mer ”dette kommer til å bli en lang kveld med oppgaven...”. Jeg må minne meg selv på at nå er det bare to måneder igjen av utdannelsen, så er det ikke flere gruppeeksamener på lenge! Jeg setter på litt musikk på øret og durer på, prøver i alle fall, da gruppa mi fortsetter å snakke om løst og fast.

Jeg tenker etter hvert ”dette blir en kjip påske med bare oppgaveskriving...”. Jeg river meg til slutt løs fra pcen, pakker sekker og går hjem. Det er sånn dagene har vært. Lange, men jeg går som regel hjem med et smil. Det har som regel alltid vært en fin dag til slutt, fordi det er alle menneskene jeg møter på skolen og alt det som skjer, som i bunn og grunn sitter lagret på minnet når dagen er over.

I påsken, som jeg ærlig talt ikke har sett like mye fram til som mange andre, må jeg skrive på oppgaven, jobbe og stå på, men så skal jeg jammen meg også slappe av og være med venner og familie. Jeg skal til og med finne tid til å se påskekrim og!

I kveld skal jeg unne meg den luksus ved å gå på quiz. Det er så kjekt!! I morgen skal jeg være lærervikar, så jeg håper det ikke blir for seint :)

Ønsker deg en fin påske, om den blir på fjellet (jeg blir misunnelig ved tanken) eller andre plasser...:)