torsdag 21. januar 2010

Det er ingenting som gjør meg mer sint enn...



...datamaskiner!!! Jeg kunne hivd den i bakken, knust den, trampet og hylt.. men det hadde hjulpet så lite! Ikke er jeg datakyndig heller.. så det hjelper ikke på sinnet mitt.

Alt jeg har lyst til å gjøre er å legge inn en gadget med hvor mange besøkende bloggen min har.. men akk, nei! Dataen bare piper og piper.. sier noe er galt med ett eller annet.

Vet du hvordan man gjør det???

2 kommentarer:

  1. Hei søs. Så koselig å se innlegg fra deg igjen. Har som du vet ingen peil på data,så kan dessverre ikke hjelpe. Håper du finner utav det. Ellers har jeg et ønske om at du av og til viser fram et bilde av den voksende magen. Er så koselig å følge med, spes siden det går litt tid mellom hver gang vi sees. Håper formen er fin, og at du får en avslappende helg. Jeg tror jeg har hatt omgangssyken, for har vært så dårlig de siste dagene. Ellers er alt bra, både med voksne og barn.I og utenfor magen. Vi er på biljakt forresten. Hondaen stoppa på vei hjem fra legen igår, og nå er jeg litt lei biler som stopper!klem T

    SvarSlett
  2. Nå skal jeg hjelpe deg lille venn:)
    (Jeg var akkurat like sinna som deg...)
    Jeg skjønner at du har vært inne på sunettellerannet.se. Der har de en elendig forklaring i forhold til blogspot. Du må lese videre og se på forklaringen som viser dine koder. (Når du blir medlem får du din egen idkode og passord) (nå har jeg prøvd å kikke, men klarer ikke å se det. Må ærlig innrømme at det var Henrik som fant de kodene til meg. Men det er viktig at du putter inn dine koder...)
    Lykke til!
    Glad i deg:)

    SvarSlett