tirsdag 18. januar 2011

et høydepunkt















det er en etterlengta følelse jeg sitter inne med. Følelsen av varm sand under nakne tær, lunka og klart grønt vann...ingen mobil eller internett, ingen som skal ha tak i deg.. Ferie. I syden. Sukk.

jeg smiler ved tanken, for nå er billetter til Benidorm kjøpt. Vi reiser med et vennepar som har leilighet der i juli. Jeg gleder meg som en liten unge. 11 dager med varme. Ferie. Uten stress. Lykke <3

3 kommentarer:

  1. Det blir kjekt for dere! Og sikkert veldig deilig etter en vår som kanskje blir litt travel med husjobbing og flytting.Og akkurat på denne tiden på året, når det er mørkt og vinter, er det fint å ha noe å glede seg til...sol, sommer, bading... Jeg har noen solhatter til B, som hun sikkert kan få bruk for. De blir for små til S, men B er jo mindre i hodet. Eneste som er dumt er at de er rosa, men du overlever kanskje. Greit å ha som skift iallefall.
    God klem til dere, søs.

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg er ikke motstander av rosa :) Så hattene kommer godt med! :) Veldig kjekt å få en pause fra all flytting og jobb, ja! En stor del av ferien er jo å glede seg til den! Håper alt går bedre med dere! Blir kjekt med jentetur på byen:) God klem til dere alle!

    SvarSlett